PražskéMuzikály.cz - sezóna 2024/2025

Vítejte na portálu PražskéMuzikály.cz, vašem komplexním průvodci světem muzikálů v Praze či Ostravě a činoherních představení v celé České republice. Na našem webu naleznete podrobný přehled toho nejlepšího, co nabízí divadelní scény v Praze, Ostravě a Brně.

Pokud jste nadšenci do muzikálů nebo milovníci činohry, jste na správném místě. Naše stránky vám poskytnou aktuální program a kalendář všech divadelních představení. Nezáleží na tom, zda hledáte oslnivé muzikálové show, dojemné divadelní kousky, nebo jste příznivci avantgardního divadla – u nás najdete něco pro každého.

Kromě přehledu nadcházejících představení nabízíme detailní informace o každém z nich. V našich profilových stránkách jednotlivých představení naleznete obsazení, fotografie a základní informace, které vám pomohou se rozhodnout, na jaké představení se vydat.

Pro milovníky hudby přinášíme také kalendář nejbližších koncertů. Od klasické hudby přes jazz až po moderní pop – u nás najdete koncerty, které zpříjemní váš kulturní život.

PražskéMuzikály.cz je vaše jedinečná destinace pro vše, co souvisí s divadelním a hudebním uměním. Sledujte nás, abyste nepřišli o žádné divadelní události a kulturní zážitky ve vašem městě. Vstupte do světa divadla s PražskéMuzikály.cz!

Muzikály v Praze

Beetlejuice v Hudebním divadle Karlín
PŘEDPRODEJ!
Beetlejuice
v Hudebním Divadle Karlín

Novinky ze světa muzikálů a kultury

Život je opona a my tu v pokoře čekáme, kdy navěky spadne. Život je muzikál, člověk jde na scénu, aby si odpykal tu svoji roli. Když si s ní poradí, dostane odměnu, někdy to nevadí, někdy to bolí…

Jaké jsou vaše dojmy z muzikálů?
Podívejte se na vybrané recenze muzikálů přímo od vás!
Muzikál Dracula byl dechberoucí zážitek. Neuvěřitelné herecké výkony, spolu s velkolepou scénografií a výjimečnou hudbou, přenesly publikum přímo do srdce temné Transylvánie. Dan zahrál Draculu s neuvěřitelnou energií. Rozhodně doporučuji navštívit!
recenze muzikalu Jana
Jana
Navštívila představení 15.11.2018
Krysař v Divadle Kalich byl absolutně fascinující. Jeho kouzelný příběh, podpořený super hereckými výkony, mě naprosto okouzlil. Výprava a kostýmy byly nádherné. Osobně miluji toto menší divadlo, herci jsou vám blíže a je to o to více intenzivní zážitek.
recenze muzikalu krysar Vladimir
Vladimír
Navštívil představení 20.12.2019
Dostala jsem od dcery vstupenky na muzikál Děti ráje. Musím přiznat, že to byl můj nejlepší zážitek za poslední léta. Písničky Michala Davida prostě miluji a celý muzikál jsem si s dcerou skvěle užila. Hrozně ráda půjdu ještě jednou, no a vám to doporučuji také! 🙂
Recenze muzikalu Barbora 1
Barbora
Navštívila představení 06.05.2023

Podělte se s námi i Vy o svůj zážitek na info@prazskemuzikaly.cz

Oblíbená divadla